Creëer een industriële sfeer met deze betonlook PVC-vloeren

De industriële sfeer is helemaal van nu. Je ziet deze stijl terugkomen op verschillende manieren. De welbekende zwart stalen kozijnen geven jouw interieur direct een industrieel gevoel. Voeg daar een bakstenen muur en houten meubels met zwarte details aan toe en je hebt het plaatje bijna compleet. Wat er nog mist? Een vloer die hier helemaal bij past. Met een betonlook PVC-vloer maak je jouw industriële sfeer helemaal af én geniet van je van de voordelen van PVC. We laten je 5 verschillende PVC-vloeren zien die passen in een industrieel interieur.

5 PVC-vloeren met industriële look

1. Hebeta grijs beton PVC

Met deze grijskleurige Hebeta PVC-vloer in je woonruimte heb je de industriële sfeer direct te pakken. Deze vloer heeft het beste van twee werelden: het sluit helemaal aan op jouw stijl én heeft de voordelen van PVC. De tegels zijn met 60×60 cm lekker groot. En groot, dat is precies wat past bij de sfeer die jij wilt neerzetten. 

2. Basic betonnen PVC-tegels

Basic PVC Beton - Lichtgrijs

Ga je voor donkergrijs, lichtgrijs of daartussenin? Deze rechthoekige PVC-tegel van Basic heeft een diepgrijze kleur. De vloer is een genot voor het oog. Maar ook voor andere zintuigen heeft deze Basic vloer genoeg te bieden. Door de geluiddempende werking, bijvoorbeeld. Maar ook de voelbare structuur mag genoemd worden.

3. Vivafloors lichtgrijze betonlook PVC-tegel

Vivafloors Tegel PVC 1720

Ga je voor donkergrijs, lichtgrijs of daartussenin? Deze rechthoekige PVC-tegel van Basic heeft een diepgrijze kleur. De vloer is een genot voor het oog. Maar ook voor andere zintuigen heeft deze Basic vloer genoeg te bieden. Door de geluiddempende werking, bijvoorbeeld. Maar ook de voelbare structuur mag genoemd worden.

4. Hebeta donkere PVC-vloer met betonlook

De donkere betonlook PVC-vloer van Hebeta maakt sfeer. Wanneer je een ruimte met deze PVC tegels binnenstapt, waan je je in een stoere omgeving. Door de combinatie van voelbaar structuur en een levensecht betonmotief is deze tegel op het oog moeilijk te onderscheiden van echt beton.

5. Vivafloors PVC-vloer in beige betonlook

Vivafloors Tegel PVC 1730

Wie zegt dat industrieel altijd samen moet gaan met koude kleuren, heeft het mis. Met de beige betonlook PVC van Vivafloors zet je een industriële sfeer met een warm randje neer. De kleur van deze rechthoekige PVC-tegels gaat goed samen met zwart, maar ook met bijvoorbeeld koper of aardetinten. 

Tips voor het kiezen van een industriële PVC-vloer

Als je op zoek gaat naar een industriële PVC-vloer, merk je al snel dat er heel veel aanbod is. Wij geven je een aantal tips voor het kiezen van een PVC-vloer in industriële stijl, zodat jij straks kunt genieten van een vloer die helemaal bij jouw interieur past.


  • Bepaal je kleurenpalet voordat je op zoek gaat naar een vloer, zodat je de vloer op je meubilair kunt afstemmen en vice versa
  • Voel de structuur en bepaal of je dit mooi vindt
  1. Bepaal of je voorkeur hebt voor de leg variant: plak PVC of klik PVC
  2. Ga na welke vorm de PVC-tegel moet hebben
  3. Kies of je voor grote of kleine(re) PVC-tegels gaat
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

U heeft bij ons al een PVC-vloer inclusief egaliseren en leggen vanaf €69,95!

PVC Laten leggen
Website ontwikkeling: Medialoods