Wat kost een PVC Vloer inclusief egaliseren en leggen?

Ben je benieuwd naar wat een PVC vloer inclusief egaliseren en leggen moet kosten? In deze blog nemen we je mee in de prijsopbouw van een PVC vloer.

Inhoudsopgave

Type PVC Vloeren

De prijs van een PVC vloer hangt sterk af van het merk, het type en de kwaliteit van het PVC dat je kiest. Gerenommeerde merken in de PVC wereld zijn bijvoorbeeld Vivafloors, Hebeta, Forbo, Mflor en Basic PVC.

De kwaliteit van PVC verschilt onderling behoorlijk, zo is er PVC van 3mm dik, maar ook van 5,5mm dik. Je kunt je voorstellen dat deze dikte invloed heeft op de levensduur en de demping van geluid. Hoe dikker het PVC is, hoe langer de vloer meegaat en hoe stiller hij is.

Egaliseren

Wil je een PVC vloer laten leggen, hou er dan rekening mee dat in 99% van de gevallen (zelfs bij nieuwbouw) de vloer eerst geëgaliseerd dient te worden. Tijdens het egaliseren zorgen we voor een 100% egale ondergrond zodat de vloer strak ligt en er geen hobbeltjes of bobbeltjes onder het PVC ontstaan. Dit is belangrijk omdat eventueel vuil onder een PVC-vloer altijd zichtbaar zal blijven. Bovendien voorkomt een egale ondergrond dat het PVC verschuift of omhoog gaat staan. Ook moet de ondergrond stof- en vetvrij zijn, zodat de lijm goed hecht. Egaliseren is dus een belangrijk onderdeel van een PVC-vloer laten leggen.

Legpatroon (bijvoorbeeld visgraat)

Nog een factor die meespeelt buiten het merk en de kwaliteit van het PVC is de legvorm van het PVC. Wil je een mooie visgraat PVC vloer? Dit is meer werk door het meten en de benodigde precisie. Ook is er meer snijverlies tijdens deze vorm van pvc leggen. Hou dan ook rekening met hogere kosten voor je pvc vloer inclusief egaliseren en leggen.

Onze voordeligste visgraat PVC vloeren beginnen al va. €69,95 inclusief egaliseren en leggen.

Kosten PVC vloer inclusief egaliseren en leggen

De kosten van een PVC vloer zijn afhankelijk van het type, merk en het legpatroon. Bovendien verschillen de kosten voor een PVC-vloer inclusief egaliseren en leggen per bedrijf en leverancier. Sommige bedrijven delen de totaalprijs inclusief egaliseren en leggen, anderen berekenen de werkkosten apart. Let hier dus goed op als je op zoek gaat naar een geschikte aanbieder. 

Onze tarieven zijn inclusief egaliseren en leggen. Een totaalprijs, dus. Onze Basic PVC vloeren heb je vanaf €59,95 per m2. Voor de vloeren met een recht patroon van Hebeta en Vivafloors betaal je €69,95 per m2. Wil je een visgraat PVC vloer? Dan heb je keuze uit de merken Basic PVC, mFlor, Vivafloors en Hebeta. De visgraat PVC-vloeren zijn verkrijgbaar van €69,95 tot €89,95 per m2.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

U heeft bij ons al een PVC-vloer inclusief egaliseren en leggen vanaf €69,95!

PVC Laten leggen
Website ontwikkeling: Medialoods