Wat kost een PVC Vloer inclusief egaliseren en leggen?

Ben je benieuwd naar wat een PVC vloer inclusief egaliseren en leggen moet kosten? In deze blog nemen we je mee in de prijsopbouw van een PVC vloer.

Inhoudsopgave

Type PVC Vloeren

De prijs van een PVC vloer hangt sterk af van het merk, het type en de kwaliteit van het PVC dat je kiest. Gerenommeerde merken in de PVC wereld zijn bijvoorbeeld Vivafloors, Hebeta, Forbo, Mflor en Basic PVC.

De voordeligste PVC vloeren die wij zelf leggen beginnen al bij €44,95 inclusief egaliseren en leggen. Het gaat hier om onze Basic PVC collectie.

De kwaliteit van PVC verschilt onderling behoorlijk, zo hebben wij PVC van 3mm dik, maar ook van 5,5mm dik. Je kunt je voorstellen dat hoe dikker het PVC is, hoe langer de vloer meegaat en hoe stiller hij is.

PVC laten leggen

Wil je een PVC vloer laten leggen, hou er dan rekening mee dat in 99% van de gevallen (zelfs bij nieuwbouw) de vloer eerst geëgaliseerd dient te worden. Tijdens het egaliseren zorgen we voor een 100% egale ondergrond zodat de vloer strak ligt en er geen hobbeltjes of bobbeltjes onder het PVC ontstaan.

Visgraat PVC laten leggen

Nog een factor die meespeelt buiten het merk en de kwaliteit van het PVC is de legvorm van het PVC. Wil je een mooie visgraat PVC vloer? Dit is niet alleen meer werk, ook is er meer snijverlies tijdens deze vorm van pvc leggen. Hou dan ook rekening met hogere kosten voor je pvc vloer inclusief egaliseren en leggen.

Onze voordeligste visgraat PVC vloeren beginnen al va. €59.95 inclusief egaliseren en leggen.

PVC Vloer inclusief egaliseren en leggen

De kosten van een PVC vloer inclusief egaliseren en leggen verschillen per bedrijf en per leverancier. Zelf leveren wij al Basic PVC vanaf €39 per m2 inclusief egaliseren en leggen. De kosten inclusief egaliseren en leggen hangen dus vooral af van welk type en merk PVC je neemt en in welk patroon je de PVC vloer gelegd wilt hebben.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!
U heeft bij ons al een PVC-vloer inclusief egaliseren en leggen vanaf €44,95!
PVC Laten leggen
Website ontwikkeling: Medialoods