Ontvang een offerte

Wil je graag meer informatie over het uitbesteden en leggen van een PVC vloer of andere vloeren? Je ontvangt van ons vrijblijvend een uitgebreide offerte in je mail. Hierin vind je onze werkwijze, eventuele bijkomende kosten en uiteraard een totaalprijs.

Caroline Uittenbogaard

Wij zijn enorm tevreden over dit bedrijf! Alle afspraken zijn exact nagekomen, de vloer is perfect gelegd en Kees en zijn collega zijn heel fijn “om over de vloer te hebben!” Absoluut een aanrader als je een PVCvloer overweegt!

Robin Dorsman

Anderhalf jaar geleden ben ik, vanwege verhuizing en benodigde nieuwe vloer, in contact gekomen met Groene Hart Vloerdesign (Kees van Halm). Toen is bij ons op de bovenste verdiepingen een prachtige PVC-vloer gelegd tegen een scherpe prijs!
Nu is de begane grond verbouwd en zijn we direct weer naar Kees gestapt voor een PVC-vloer. Wederom snel en goed geholpen! Corona zorgde alleen voor grote vertraging mbt levering. Daardoor in goed overleg een nieuwe vloer uitgezocht, welke snel geleverd en gelegd kon worden. Kortom, zeer tevreden over de flexibiliteit, contact, service en prijs!

Carola Boek

Via Keukensale bij dit bedrijf terecht gekomen! Tijdens het hele proces een goed gevoel gehad. En vandaag onze vloer gelegd: supermooi afgewerkt! Kees en zijn collega’s zijn toffe mannen die zeer deskundig met kennis van zaken. Echt een aanrader! (Ik krijg hier niet voor betaald 😉).