PVC Vloeren Woerden

Vanaf €44,95 inclusief egaliseren en leggen

Net zo mooi als echt hout of marmer, stiller dan laminaat en een langere levensduur dan vinyl. PVC vloeren zijn de afgelopen jaren ontzettend populair geworden vanwege de vele voordelen en uiteenlopende mogelijkheden. Benieuwd of een PVC vloer iets voor u is? We hebben een uitgebreide collectie aan sterke en duurzame PVC vloeren. Bij ons vindt u dus altijd wel een PVC vloer die bij u past. Wilt u zeker weten dat de vloer mooi past bij de inrichting van uw woning of kantoor? Onze vloerspecialisten komen graag bij u langs voor persoonlijk advies op maat.

De ideale sfeer met een PVC vloer

Zoekt u een vloer passend in een modern interieur? Dan is de gewilde visgraat PVC vloer een uitstekende keuze. Dit vloertype is in allerlei verschillende kleuren en patronen te verkrijgen. Er zit dus vast een vloer tussen die perfect in uw woning of kantoor past. Gaat u liever voor een landelijke of wat meer traditionele look? Dan is een laminaat PVC vloer wellicht een betere optie. Hiermee combineert u de voordelen van PVC met de uitstraling van écht laminaat. Onze populaire gietvloeren beton look is perfect als u op zoek bent naar een echte eyecatcher en past met name goed in een industriële inrichting. Gaat u toch liever voor een PVC tegel vloer? Kies voor een lichte, opvallende tegel als u streeft naar een hedendaagse uitstraling of juist voor een eenvoudige, donkere tegel als u voor een wat meer klassieke sfeer wilt gaan. Bekijk hier ons gehele aanbod PVC vloeren.

Een PVC Vloer in Woerden

Een van onze projecten in Woerden (waterrijk).

PVC vloer: natuurlijk en comfortabel

Er wordt steeds vaker gekozen voor een PVC vloer vanwege de vele voordelen die dit vloertype biedt. Naast dat veel mensen zich aangesproken voelen door de natuurgetrouwe dessins, werkt een PVC vloer namelijk geluiddempend, is het uitstekend te combineren met vloerverwarming en is daarnaast ook nog eens erg duurzaam. Wilt u graag een realistische houten vloer in uw toilet of badkamer, maar wilt u voorkomen dat de planken kromtrekken door vocht? Ook dan biedt de waterbestendige PVC vloer een uitkomst. Naast dat de vloer houtvrij is en in een handomdraai schoon te maken, voorkomt de voelbare structuur ook gladheid. Hierdoor vermindert de kans op uitglijden.

Lijm of Klik PVC Vloer laten leggen

Het grootste verschil tussen beide type vloeren zit hem in het installatieproces. Er zijn pakweg twee verschillende manieren waarop een PVC vloer geïnstalleerd kan worden, namelijk met lijm of met behulp van een kliksysteem. Het voornaamste voordeel van lijm PVC – ook wel plak PVC genoemd – is dat de stroken rechtstreeks op de geëgaliseerde ondervloer worden gelijmd. Dit zorgt ervoor dat alle vloerdelen er super strak inliggen. Bij een vloer van klik PVC wordt de vloer echter niet op de ondergrond gelijmd, maar zwevend op een ondervloer gelegd. Omdat u de grond niet eerst hoeft te egaliseren, bespaar je met het leggen van klik PVC erg veel tijd. Andere voordelen van lijm en klik PVC zijn:Voordelen lijm pvc

Voordelen klik pvc

PVC Vloer Woerden

Bent u geïnteresseerd in het laten leggen van een PVC vloer? Vraag dan online een vrijblijvende offerte aan of kom langs bij onze showroom in Woerden. Onze vloerspecialisten helpen u graag bij het uitkiezen van een PVC vloer die aan al uw wensen voldoet. Heeft u een geschikte vloer gevonden? Dankzij onze supersnelle levering en ervaren vakmensen heeft u binneneen paar weken een mooie, duurzame en slijtvaste PVC vloer in uw woning of kantoor liggen. Hier zult u vele jaren plezier van hebben!

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

U heeft bij ons al een PVC-vloer in Woerden inclusief egaliseren en leggen vanaf €44,95!

PVC Laten leggen