PVC Vloeren

PVC Vloer laten leggen

Vanaf €39,95 inclusief egaliseren en leggen!

Bent u op zoek naar A-kwaliteit PVC vloeren voor een hele scherpe prijs? Dan zit u bij ons goed! Van visgraat tot betonlook, wij hebben het allemaal!

PVC Stroken en Tegels

PVC Vloeren zijn de laatste jaren ontzettend populair geworden, en dat is niet zonder reden! Door de realistische designs en structuur zijn PVC vloeren bijna niet te onderscheiden van echt hout of steen. Daarnaast zijn PVC vloeren erg duurzaam. Wij beschikken over een ruim aanbod van PVC vloeren en komen graag langs op locatie voor advies op maat.

Typen PVC Vloeren

PVC vloeren zijn in 2 verschillende systemen verkrijgbaar, PVC dryback en Klik PVC. Hier vind u alle voordelen van onze PVC vloeren.

Lijm PVC vloer

Bij dit systeem wordt de PVC vloer rechtstreeks op een geëgaliseerde ondervloer verlijmd.
 • Uitermate geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling
 • Zeer stabiele en slijtvaste vloer
 • Zéér makkelijk in onderhoud
 • Beschadigde delen makkelijk te vervangen
 • Ruime keuze in designs en formaat

Klik PVC vloer

Bij dit systeem wordt de vloer ‘zwevend’ op een ondervloer gelegd.

 • Snel installatieproces
 • Ondergrond blijft onbeschadigd
 • Kan opnieuw worden gebruikt
PVC Vloer

Slijtvast

Door de harde PU toplaag op PVC vloeren zijn deze erg slijtvast. Daardoor zijn PVC vloeren uitermate geschikt voor intensief belopen ruimtes zoals: Woonhuizen, Restaurants, Scholen, Kantoren etc.

PVC vloeren en Vloerverwarming

PVC vloeren zijn zéér geschikt voor vloerverwarming én koeling. Dit komt doordat PVC vloeren erg dun zijn in vergelijking met andere vloeren. De vloer verdeeld de warmte beter en houdt het langer vast.

PVC Vloer Onderhoud

PVC vloeren zijn onderhoudsarm. Wij raden aan om de juiste reinigingsproducten te gebruiken. Alle reinigingsproducten zijn bij ons verkrijgbaar.

PVC vloer laten leggen

Uitstraling

Door de huidige techniek hebben PVC vloeren een zeer natuurlijke uitstraling. De PVC vloeren zijn nauwelijks van echte natuurproducten te onderscheiden. PVC vloeren zijn in verschillende motieven te leggen. Met een PVC vloer kun je elke ruimte de sfeer geven die je wilt.

PVC Vloeren en loopgeluid

Dankzij het geluiddempende materiaal, hebben PVC vloeren een zeer laag loopgeluid. Daardoor zijn PVC vloeren geschikt voor elke ruimte.

Er zijn enorm veel soorten PVC vloeren verkrijgbaar in verschillende systemen, kleuren, diktes, formaten, en slijtlagen, daarom helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze. Wij bezoeken u op locatie met samples om u een goed beeld te geven wat er allemaal mogelijk is met PVC vloeren.

U heeft bij ons al een PVC-vloer inclusief egaliseren en leggen vanaf €39,95!

PVC vloer laten leggen
pijl pvc vloer
 • Laagste prijsgarantie
 • Binnen 24 u een vrijblijvende offerte
 • Snel installatieproces
Back To Top