Met een houten vloer haal je de natuur in huis!

Met een echt houten vloer haalt u de natuur in huis. Echt houten vloeren staan schitterend in ieder interieur.

Een houten vloer gaat enorm lang mee

Hout is een natuurproduct en daarmee is zowel het grootste voordeel als nadeel genoemd. Een houten vloer is altijd uniek en geeft elke ruimte een ongeëvenaarde sfeer. Een ander voordeel van een houten vloer is dat deze veel kan verdragen en jarenlang meegaat, mits deze goed onderhouden wordt. Beschadigingen zijn bovendien eenvoudig te repareren.

Houten vloeren hebben een tijdloos karakter

Doordat houten vloer zo lang mee gaan, hebben deze vloeren ook een tijdloos karakter. Ze kunnen prachtig staan in een klassiek interieur, maar misstaan ook zeker niet in moderne en strakke inrichting. Dankzij ons uitgebreide assortiment aan houtsoorten, verschillende kleuren en legpatronen is het geen probleem om de juiste vloer bij uw interieur te vinden.

Houten vloeren zijn onderhoudsvriendelijk

Houten vloeren zijn, net als laminaatvloeren, erg makkelijk om schoon te maken en te onderhouden. Bij een eiken vloer is grondig stofzuigen geen enkel probleem en hierdoor is een eikenhouten vloer bijvoorbeeld ook veel hygiënischer dan tapijt. Het is natuurlijk wel belangrijk om het juiste onderhoud toe te passen, dit om slijtage van de houten vloer te voorkomen.

Interesse in een houten vloer, of heeft u gewoon een vraag?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

U heeft bij ons al een PVC-vloer inclusief egaliseren en leggen vanaf €44,95!
PVC Laten leggen