Laminaat laten leggen

Met ons grote aanbod in enorm scherp geprijsde laminaatvloeren kunnen wij u een breed scala aan laminaatvloeren aanbieden. Of u nu voor een hout-look laminaatvloer kiest of het natuurlijke effect van steen wilt hebben, wij kunnen het leveren. U heeft bij ons altijd een ruime keuze uit de beste en meest hoogwaardige laminaatvloeren die uw woonkamer, keuken, slaapkamer, hal of zelfs badkamer er fantastisch uit zullen laten zien.

Laminaatvloeren

Wereldwijd worden en miljoenen vierkante meters laminaat verkocht. U kunt dus wel zeggen dat laminaat éen van de meest verkochte vloeren is. Dat komt mede door de vele voordelen die een laminaat vloer heeft. Wij hebben een uitgebreide collectie aan laminaat vloeren. Uiteraard van uitstekende kwaliteit.

Laminaat onderhoud

Laminaat vloeren zijn onderhoudsarm. Wij raden aan om de juiste reinigingsproducten te gebruiken. Alle reinigingsproducten zijn bij ons verkrijgbaar.

Uitstraling

Door de huidige techniek hebben (zeker de hogere kwaliteit) laminaat vloeren een zeer natuurlijke uitstraling. De laminaat vloeren zijn nauwelijks van een echte houten vloer te onderscheiden. Dit komt doordat een laminaat vloer vaak wordt voorzien van een voelbare structuur en een zeer realistische fotoprint.

Laminaat Vloeren en loopgeluid

Door het gebruik van de juiste ondervloer kunt u het loopgeluid aanzienlijk reduceren. Er zijn veel verschillende ondervloeren verkrijgbaar. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste ondervloer.
Onderhoudsvriendelijk laminaat
Kiest u voor laminaat, dan kiest u niet alleen voor een oplossing in vele designs, u kiest ook voor een erg hygiënische en makkelijk te reinigen oplossing. Naast het hygiënische aspect is laminaat ook nog eens relatief eenvoudig te leggen.

Hoogwaardig laminaat

Door verschillende soorten laminaatvloeren te vergelijken ziet u al snel dat er ook verschillende mate van kwaliteit is in laminaatvloeren. Groene Hart Vloerdesign levert uitsluitend hoogwaardige laminaatvloeren. Zo is de dikte van een laminaatvloer erg belangrijk voor de mate van slijtage van een laminaatvloer. (Lees ook: Hoe dik moet laminaat zijn?)

Voordelige laminaatvloeren

Onze laminaat vloeren zijn gegarandeerd van hoogwaardige kwaliteit, daarnaast leveren wij uw laminaatvloer gegarandeerd en voor een enorm scherpe prijs.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

U heeft bij ons al een PVC-vloer inclusief egaliseren en leggen vanaf €44,95!
PVC Laten leggen